Printer Murah Untuk Anak Belajar Di Rumah

Waktu PKP ni anak-anak telah pun mulakan pelajarannya di rumah. Yang ibu bapa sedang pening adalah nak kena cari printer sebab nak print out kerja sekolah. Cari printer murah untuk anak belajar di rumah?

Jangan risau. Di sini saya senaraikan printer yang murah dan berkualiti. Jom kita kenal dulu printer tu dan fungsinya. Tak kenal maka tak cinta kan?

printer murah

Anak Belajar Di Rumah, Perlu Printer Murah

𝘿𝙞 𝙗𝙖𝙬𝙖𝙝 𝙖𝙙𝙖𝙡𝙖𝙝 𝙨𝙚𝙣𝙖𝙧𝙖𝙞 𝙥𝙧𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙪𝙧𝙖𝙝 𝙙𝙖𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙠𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙞 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙤𝙡𝙚𝙝 𝙖𝙣𝙙𝙖 𝙜𝙪𝙣𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙥𝙧𝙞𝙣𝙩 𝙠𝙚𝙧𝙟𝙖 𝙨𝙚𝙠𝙤𝙡𝙖𝙝 𝙖𝙣𝙖𝙠-𝙖𝙣𝙖𝙠 :

Printer murah

𝐂𝐚𝐧𝐨𝐧 𝐏𝐢𝐱𝐦𝐚 𝐓𝐒𝟐𝟎𝟕

Printer murah yang terbaik untuk gambar

𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 𝗥𝗠𝟮𝟰𝟱

Kelebihan:

– Design yang simple

– Kualiti warna yang baik

– Printing cantik. Tak kotorkan kertas

Kekurangan:

Tiada fungsi scan dan photostat

Komen:

Kalau nak fungsi untuk print sahaja. Ini the best printer. Nak pindah sana sini pun senang sebab ringan. Kualiti printing pun boleh tahan juga ni. Cantik. Nak printer murah? Inilah dia!

𝐂𝐀𝐍𝐎𝐍 𝐏𝐈𝐗𝐌𝐀 𝐌𝐆𝟑𝟎𝟕𝟎𝐒

Printer yang murah

Printer inkjet terbaik yang paling murah.

𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 𝗥𝗠𝟰𝟯𝟴

Kelebihan :

– Printer jenis wireless

– Boleh print dari handphone

– Senang nak set up

– Ringan

Kekurangan

Untuk printer murah, ini dah kira terbaik dah bos!

Komen

Printer ni dah dikira sangat murah la sebab dapat print,scan,photostat dan juga ada wireles. Takde pening wayar berselirat. Nak print dari phone pun boleh. Kalau yang suka print dari phone, printer ni the best!

𝐂𝐚𝐧𝐨𝐧 𝐏𝐢𝐱𝐦𝐚 𝐄𝟰𝟭𝟬

Printer murah

Printer murah dan ink pun murah

𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 𝗥𝗠𝟯𝟴𝟵

Kelebihan

– Boleh scan, print dan photostat

– Ink Catridge murah

-Ringan

– Senang nak install

– Colour dia cantik

Kekurangan

Takde wifi. Catridge dia murah. Tapi takleh print banyak pun.

Komen

Kalau yang nak print banyak tak disyorkan ambil ni. Tapi kalau nak print sikit-sikit boleh lah pakai ni. Kalau nak guna print photo pun ok juga guna ni. Kalau takut printer jadi tukun sebab tak guna boleh lah beli yang ni. Kalau nak pakai lama dan heavy use baik pilih yang lain. Overall ok je printer ni sebab senang nak setup.

Sebenarnya printer ni ikut bajet kita juga untuk beli. Kalau nak guna lama, baik beli yang ada kualiti sikit supaya tahan lama. Jadi bila nak beli printer tu, kena tahu berapa bajet, nak guna heavy atau tak kemudian baru decide.

Kalau nak tanya tentang printer boleh terus contact abg jual printer ni https://printermurahpkp.wasap.my . Jangan lupa bagi salam. Brader ni Melayu😄

Diharap info ni dapatlah membantu sedikit sebanyak mereka yang sedang murung mencari printer yang terbaik untuk keluarga.

Kredit : Abang Jenggo Hensem (Sifu Copywriting)

4 thoughts on “Printer Murah Untuk Anak Belajar Di Rumah

Leave a Reply to Shubhi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge