Cosmoderm Glow-C Untuk Wajah Lebih Segar

Apabila abam ada hobi baharu iaitu ‘ride’ motosikal, perkara yang paling risau ialah kulit muka cepat terbakar. Maklumla abam ride siang, memang burn la muka abam. Kini kerisauan tu dah hilang apabila abam mencuba produk baharu dari Cosmoderm. Cosmoderm Glow-C.

Apa yang abam suka produk Cosmoderm Glow-C ini diperkaya dengan antioxidant di mana ianya membantu melindungi sel kulit dari merosakkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan UV.

Cosmoderm Glow-C

3 sebab kenapa abam suka Cosmoderm Glow-C ni

  1. Tiada bahan tambahan berbahaya yang digunakan sebagai pengawet
  2. Tiada wangian sintetik ditambah untuk mengimport bau yang menyenangkan
  3. Tiada bahan kimia keras ditambah untuk bertindak sebagai agen pembuih dan pembersih

Tambahan pula produk ini sangat baik untuk kulit wajah kerana antioxidant, healing,brightening dan anti-aging.

Paling best produk Cosmoderm ni bau oren. Memang rasa fresh je.

Harga Produk Cosmoderm Glow-C

Glow-C Detox Cleansing Gel
Glow-C Detox Cleansing Gel : RM25.90 ( 120ml)

Mulakan dengan Glow C Detox Cleansing supaya dapat membersihkan wajah dengan menghilangkan segala kotoran di kulit.

Glow-C Radiance Toning Essence
Glow-C Radiance Toning Essence : RM29.90 ( 100ml)

Selepas cuci muka abam akan gunakan Glow-C Radiance Toning Essence yang kaya dengan 500mg vitamin C serta mengandungi minyak pati oren. Ia dapat melembut dan melembapkan kulit.

Glow-C Super Boosting Serum
Glow-C Super Boosting Serum : RM45.90 ( 30ml )

Produk yang abam paling suka dan tak boleh lupa untuk menggunakannya. Cosmoderm Vitamin C 5000mg Glow C Super Boosting Serum sememangnya yang terbaik. Ianya berfungsi untuk merawat kulit kusam dan tidak bermaya.

Glow-C Brightening Moisture Solution
Glow-C Brightening Moisture Solution : RM39.90 ( 50ml )

Cosmoderm Vitamin C 1000mg Glow-C Brightening Moisture Solution mengandungi 1000mg vitamin C. Sama macam serum ianya juga dapat menyegarkan dan menaikkan seri wajah.

rangkaian produk Cosmoderm Glow-C

Abam beli produk Cosmoderm Glow-C ni di Watsons Malaysia atau di Shopee Cosmoderm Official Store .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge