2 Produk Cosmoderm Wajah Baharu Yang Pasti Ramai Suka

Buat pengguna tegar Cosmoderm. Kini produk-produk Cosmoderm telah rebranding atau berwajah baru. 2 produk Cosmoderm yang berwajah baharu dan pasti menadi kesukaan ramai, Tea Tree Refining Oil Control Serum dan Vitamin E Bi-Phased Toning Essence.

Produk Cosmoderm
Tea Tree Refining Oil Control Serum & Vitamin E Bi-Phased Toning Essence.

Bukan itu sahaja, rangkaian pencuci muka di beri wajah baharu. TTO Oil Control Facial Cleansing &
Vitamin E Facial Cleansing Foam

Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan berjerawat, Oil Control Facial Ckeanser ini pasti menjadi pilihan. Pencuci muka berasaskan cream ini sangat sesuai digunakan kerana ianya dapat membantu membersihkan secara lembut ke dalam kulit tanpa menghilangkan kelembapan kulit semulajadi kulit.

Selain itu, ia dapat memudarkan parut jerawat dan mengurangkan bintik hitam pada kulit wajah.

Vitamin E Facial Cleansing Foam pula berasaskan gel. Ia kurang berbuih dan sesuai untuk kulit normal dan kulit kering.

Kedua-dua produk ini dapat mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi.

Produk Cosmoderm Kegemaran Abam

Bagi abam yang sentiasa bergerak aktif dan bersukan, pastinya kulit muka abam cepat berminyak. Tambah pula muka abam jenis sensitif. Cepat naik jerawat dan mudah berparut.

Oleh itu abam memang suka dengan Tea Tree Refining Oil Control Serum dan Vitamin E Bi-Phased Toning Essence. Kedua-dua produk ini sesuai dengan kulit abam.

Sejak terkurung ni, kulit muka abam pun buat hal juga. Mungkin sebab stress, muka cepat ja naik jerawat. Kalau naik jerawat tu jawabnya parut susah la nak hilang.

Mujur ada Tea Tree Oil Refining Oil Control Serum. Ia berupaya membantu merawat jerawat, mengecilkan liang pori dan juga mengawal rembesan minyak.Dapat juga memudarkan parut-parut pada kulit.

Serum

Paling best kulit menjadi lebih muda, gebu dan licin.Ia juga bebas daripada pewangi, paraben dan alkohol yang memudaratkan.

Satu lagi produk Cosmoderm yang abam suka. Vitamin E Bi Phased 2000 IU Toning Essence.

Ia melembabkan kulit wajah, memudarkan parut dan menganjalkan kulit wajah serta sesuai untuk kulit kering dan kulit sensitif.

Vit E

Paling best dapat mengurangkan parut jerawat dan membantu menyeimbangkan rona kulit tidak sekata dan menjadikan kulit lembab sepanjang hari.

Abam memang tak menyesal bertukar kepada Cosmoderm.

Semua produk Cosmoderm abam beli kat laman web Cosmoderm atau Cosmoderm shopee official dengan harga mampu milik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge